PSZI-Modul 2023 – Bónusz csomag

138.000 Ft

Idei tanévünk tematikája talán sosem volt ennyire aktuális. Változásokkal és bizonytalanságokkal teli világunkban ugyanis különleges lehetőség nyílik sorsunk igazi értékeinek újra gondolására, s az annak megfelelő belső átalakulásra.
A biztonságot ugyanis – ami a mindennapjainkban is realitássá tehető – magunkban találhatjuk meg, a megszokott – ám idejétmúlt – komfortzónáinkból kilépve pedig tudatosabban vehetjük kezünkbe életünk alakítását.
A mélyen rejlő félelmek, az észrevétlen függések és a zavaros emberi viszonyok labirintusából leginkább a lélek iránytűje, a letisztult önismeret mutathat kiutat. Ne feledjük azt sem, hogy az emberiség kollektív tudatában a legnagyobb gyógyító erő – személyes lehetőségként és felelősségként is – az egyének pozitív tudatosságából ered.
Modulképzésünk – a hazai spirituális pszichológia jeles képviselőinek tolmácsolásával –ehhez a lelki emelkedéshez kínál támpontokat, nemcsak elméleti, hanem gyakorlati tanácsokkal is. Egyéves online évfolyamunkon minden olyan érdeklődőt szeretettel várunk, aki átlátottabb célokkal és kollektív értékek mentén kívánja életét, valamint világunk sorsát formálni és harmonikusabbá tenni.

Kategória:

Leírás