A Szintézis, az összefüggések iskolája,
ahol érték a mérték

Szepes Mária (†)
írónő
alapító fővédnök

Prof. Dr. László Ervin
filozófus
tudományos fővédnök

A Szintézis,
az összefüggések iskolája,
ahol érték a mérték

Általános Szerződési Feltételek

A Paulinyi Tamás Webshopban kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak. Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával nyilatkozol arról, hogy 18. életévedet betöltötted.

AZ ELADÓ ADATAI

Név: Szintézis Egyesület
Székhely: 1142 Budapest, Rákospatak park 4.
Cégjegyzékszám:
Adószám:
Bejegyző bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

AZ ELADÓ ELÉRHETŐSÉGEI

Telefonszám: 06 20 495 56 66 (H-P: 11:00-19:00)
E-mail cím: szintezis@szintezis.info.hu

A TÁRHELY SZOLGÁLTATÓ ADATAI

Név: Puli
Cím:
Adószám:
Cégjegyzékszám:

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A megrendelés időpontja az az időpont, amikor megrendelésed véglegesítetted és eljuttattad hozzánk. Megrendelésed akkor tekinthető érvényesnek, ha azt e-mailben vagy telefonon is visszaigazoltuk. Ezzel egy időben a Megrendelő és az Eladó között adásvételi szerződés jön létre.

Az Internet-szolgáltatás vagy az e-mail szolgáltatás hibás működéséből fakadóan teljesítetlenül maradt rendelésekért nem tudunk felelősséget vállalni, ezért kérjük, hogy amennyiben nem kapsz e-mailt a rendelésed állapotáról, vedd fel velünk a kapcsolatot.

2018. január 15-től vásárlásodról elektronikus számlát állítunk ki, melyet elektronikusan juttatunk el a vásárlás során megadott e-mail címedre. Az ÁSZF elfogadásával és rendelésed elküldésével nyilatkozol arról, hogy az e-számlát módodban áll befogadni.

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák.

MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK KÖRE

A webáruházban az összes raktáron lévő termék megvásárolható, melyek a weboldal menüjében vannak kategorizálva. Minden termék mellett fel van tüntetve a várható szállítási idő, ez a raktáron lévő termékek esetében általában 1-2 munkanap. Amennyiben rendelésed mégsem tudjuk a kiírt feltételekkel teljesíteni (idő közben elfogyott, egyéb technikai probléma), felvesszük Veled a kapcsolatot megadott elérhetőségeid egyikén.

A termékek mellett található képek illusztrációk, a valóságban bizonyos mértékben eltérőek lehetnek.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS

Az áru átvételétől számított 14 munkanapon belül lehetőséged van indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Elállás esetén a csomag visszaküldésekor a vásárlást igazoló számlát is mellékelni szükséges elektronikus formában. A csomag visszaküldésének díja a vásárlót terheli. A visszaküldött csomagot utánvétes küldeményként nem áll módunkban átvenni, mivel a pénz visszafizetése előtt meg kell győződnünk arról, hogy a termékek kifogástalan állapotúak-e. A visszaküldött termékek vételárának visszatérítését a vonatkozó jogszabályokkal összhangban, kizárólag bontatlan, sérülésmentes, újbóli értékesítésre alkalmas állapotban, eredeti csomagolásban visszaküldött termékek esetén teljesítjük. Az áru visszaküldését kérjük előre egyeztesd ügyfélszolgálatunkkal. A feltételeknek megfelelően visszaküldött termékek vételárát készpénzben vagy átutalással fizetjük vissza, a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül.

Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek, ennek sikertelensége esetén a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választottbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

RENDELÉS MENETE

Rendelésed telefonon és e-mailben is leadhatod. A webáruházon keresztül a következő lépéseket követve vásárolhatsz:

Böngéssz a termékkategóriák között, majd kattints a megvásárolni kívánt termékre.
A termék oldalán helyezd a termékből a kívánt mennyiséget a kosárba.
A kosár oldalán módosíthatod a kosár tartalmát, vagy folytathatod a vásárlást és további termékeket helyezhetsz a kosaradba.
Kosaradat bármikor megtekintheted az oldal jobb felső sarkában található kosár ikonra kattintva.
Amennyiben minden megvásárolni kívánt terméket kosaradba helyeztél, a kosár tartalma alatt kattints a “Tovább a pénztárhoz” feliratú gombra.
Add meg elérhetőségeidet és szállítási adataidat, majd kattints a lap alján a “Megrendelés elküldése” gombra.
Sikeres rendelés esetén automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben átutalásos fizetésmód választása esetén megtalálod az utaláshoz szükséges adatainkat, valamint egy későbbi e-mailben tájékoztatunk a kézbesítésé várható időpontjáról

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK, FIZETÉSMÓDOK

A szállítási feltételekről és a fizetésmódokról részletes információ a következő címen található: Szállítás, fizetés »

ADATVÉDELEM

Az Általános Szerződési Feltételek részét képezi az adatvédelmi nyilatkozat. Az ÁSZF elfogadásával hozzájárulsz a webáruház adatvédelmi nyilatkozatában részletezett adatkezeléshez is. Az adatvédelmi nyilatkozat a következő címen érhető el: Adatvédelmi Nyilatkozat »

Budapest, 2022.02.18.

JEGYVÁSÁRLÁS
VÁSÁRLÓI NYILATKOZAT

A szintezis.info.hu weboldalon csak azon személyek vásárolhatnak jegyet, akik már betöltötték a 18. életévüket. A vásárláshoz szükséges adatok megadásánál feltüntetett Vásárlói feltételek elfogadásával igazolod, hogy betöltötted a 18. életéved.

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A jegyrendelés időpontja az az időpont, amikor megrendelésed a weboldalon keresztül hozzánk eljuttatod.

Az e-mail szolgáltatónál technikai okok miatt elveszett levelek, illetve az Internet-szolgáltatás minősége vagy hiánya miatti teljesítetlen jegyrendelésért nem tudunk felelősséget vállalni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

A jegyfoglalás oldalon feltüntetett árak a jegyek vételárai, melyek tartalmazzák az Áfát.

A jegyrendelésnél előreutalásos fizetésmód áll rendelkezésedre. Az utaláshoz szükséges adatokat a jegyrendelés leadását követően e-mailben juttatjuk el, illetve a rendelés leadásának visszaigazoló lapján is megtalálod.

A megrendeléshez szükséges adatok módosítására a rendelés leadása előtt van lehetőséged. Ezután csak ügyfélszolgálatunk tudja módosítani. Ilyen esetben e-mailen vagy telefonon keresztül jelezheted a módosítási szándékod.

A rendelésed akkor lép életbe, ha az feldolgozásra került és ezt e-mailben vagy telefonon visszajelezzük, mellyel létrejön egy szerződés a vásárló és az eladó között.

A weboldalon keresztül megvásárolt jegyről elektronikus számlát állítunk ki, melyet elektronikusan juttatunk el a vásárlás során megadott e-mail címedre. Az ÁSZF elfogadásával és rendelésed elküldésével nyilatkozol arról, hogy az e-számlát módodban áll befogadni. Az elektronikus számla felmutatásával jogosult vagy a számlán feltüntetett előadáson részt venni. Kérjük az előadásra mindenképpen hozd magaddal számládat.

A hely elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek, ennek sikertelensége esetén a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választottbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

JOGI NYILATKOZAT

A laarandras.hu oldalon található összes tartalmat szerzői jog védi. Ezek másolása, sokszorosítása, publikálása, vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a szerző és az érintett kiadó írásos engedélyével lehetséges. Minden jog fenntartva!

ÜZEMELTETŐ
Név: Szintézis Egyesület
Adószám:
Cégjegyzékszám:
Telefon: 06 20 495 56 66
E-mail: szintezis@szintezis.info.hu

BANKI ADATOK
Számlatulajdonos neve: Paulinyi Tamás
Számlavezető bank: Magnet Bank
Bankszámlaszám (HUF):

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGEI
Telefon: 06 20 495 56 66 (munkanapokon 12:00-19:00)
E-mail: szintezis@szintezis.info.hu

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop

  Szeretnél értesülni
  új programjainkról?

  Iratkozz fel a Szintézis Szabadegyetem hírlevelére!