A Szintézis, az összefüggések iskolája,
ahol érték a mérték

Szepes Mária (†)
írónő
alapító fővédnök

Prof. Dr. László Ervin
filozófus
tudományos fővédnök

Elengedés–elfogadás

Veszteségek és traumák

Beszélgessünk 1 órát!

PAULINYI TAMÁS író, pszi-kutató, és TARR BENCE LÁSZLÓ kulturális antropológus, buddhista gondolkodó ingyenes, élő Online és interaktív beszélgetése, október 15-én, most vasárnap 18:00-tól 19:00-ig a Facebookon. KAPCSOLÓDJ BE! Téged is várnak  szeretettel!

Az emberi élet – minden szépsége és boldogsága mellett – veszteségekkel és traumákkal teli. A születéstől az elmúlásig folyamatos változásban élünk, amiben magunknak is változni kell, elengedve azokat a ragaszkodásokat, amelyek már idejét múltak.
Vannak szenvedések, amikkel szembe kell néznünk – ilyen a gyász fájdalma is –, azonban a feldolgozatlan és feloldatlan veszteségek feleslegesen keserítik az életünket. Új dolgokat elfogadni csak az tud, aki a régit el tudja engedni.

Ehhez az örök emberi feladathoz adnak iránymutatásokat a vasárnapi esti műsorban Tamás és Bence, akik a nézők kérdéseire is válaszokat adnak legjobb tudásuk és szándékuk szerint. Bár a téma komoly és mély régiókat érint az emberi lélekben, az előadók szokott módon, vagyis közérthetően és emelkedett derűvel tolmácsolják tudásukat.

Az interaktív beszélgetést egy kvízjáték is színesíti, amiben a Szintézis Szabadegyetem idei képzésének október 28-i Nyitott napjára – „Veszteségeink feldolgozása” – három személyes, valamint öt online részvételű lehetőséget nyerhetnek a szerencsés válaszolók!

Kapcsolódj be Te is! Szeretettel várunk!

JELENTEKZÉS
az október 15-i élő beszélgetésre

  Feliratkozom a Szintézis hírlevélre

  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop

   Szeretnél értesülni
   új programjainkról?

   Iratkozz fel a Szintézis Szabadegyetem hírlevelére!